Dålig uppdatering!

Det var det här jag förstod skulle hända, känns som inte riktig prio ett nu när våren är på ingång. Nu vill man bara vara ute.
Hur som helst vad har hänt sen sist?

Vi har firat påsk på torpet som vanligt, och det var mycket trevligt, vi var rekord många i år, hela 25 st. Alltid lika kul. Vad gjorde vi då? Som vanligt körde vi skoter, och som vanligt tolkade vi med bob bakom. Sen åt vi god mat och drack god dricka. Spelade rummikub, jag förlorade alltid.Vi byggde en snögubbe (-gumma). som faktisk blev riktigt fin.
Påskmiddag hos mormor hanns också med. Sen kan jag ju meddela att Oscar trivdes hur bra som helst. Han fick vara lös hela helgen, och det var ju toppen tyckte han.
Som sagt påsken var helt perfekt. Och extra kul då både Challan, Stefan och Anja (Nina en dag) ville spendera påsken med oss långt in i skogen. Fast Challan räknar jag som alltid med, var ju elfte året i rad hon var med, och hoppas det blir många år till:) Hur som helst har  vi har redan börjat prata om midsommar där också, skulle vara mysigt.

I helgen är jag ledig, och funderar på att gå på stan en sväng idag, bara Christoffer vill vakna. Är bäst jag inte väcker han riktigt än iaf. Själv har jag vart uppe sen 7.50, men vad gör man inte för Oscar.

Lite bilder från påsken.


//


Panik!

Ja då  var det fredag imorrn igen, jag har långledigt till måndag så det känns extra skönt med helg iaf.

Annars händer det inte så mycket, Oscar växer och är lika busig som alltid. Våren verkar vara på väg. Det är riktigt härliga dagar nu, och påsken är snart här. Som vanligt tillbringar vi den på torpet, som jag har gjort sen jag var liten. Nytt för i år är att Stefan ska följa, ska bli riktigt roligt, eller hur Challan?:)

Hur som helst för att komma till rubriken. Har vart och tränat ikväll med Samme, sen när jag kom hem hoppar jag i duschen, och när jag skulle kliva ur och börja torka mig i ansiktet lyckas jag på nått sätt fastna i näspiercingen så den lossnade och for på golvet, var väl inte så farligt, kändes knappt. Jag kände hur paniken kom, och ropade på Christoffer. Sist jag tog ut den förra (ca 3 år sen kanske) var Anja tvungen sätta i den nya eftersom jag inte vågade själv, dessutom hade jag druckit några öl så då var det ju inga problem. Men nu stod jag ju där i morgonrock och var tvungen sätta i en ny, jag kände verkligen hur svimfärdig jag blev, men tillslut efter många om och men, lyckades jag. Så nu sitter jag här med en sprillans ny plopp i näsan.

Jag är stolt över mig själv!

//



RSS 2.0