Då var det fredag igen!

Fast jag bara går hemma hela dagarna så går veckorna riktigt fort. Snart blir ju Emma hela 2 månader.
Vad har vi gjort i veckan då? Ja, inte så värst mycket. Försöker gå ut och gå varje dag, dels för att få lite motion men mest för att Oscar ska få lite längre promenader. Är ju ett lite större projekt nu att ens lyckas gå ut och pinka med han. Sen har vi hälsat på Emmas farmor och även faster.

Jag lyckades också ta mig in till stan med Emma, lite nervöst var det, men hon sov hela tiden. Emma är verkligen världens snällaste. Hon är nöjd nästan jämt. Skriker gör hon såklart, men det är inte ofta och än så länge sover hon nästan hela nätter. Vaknar oftast en gång runt 03.30 för lite mat.

Imorgon drar vi till Älvsbyn till Christoffers pappa alltså Emmas farfar. Det blir trevligt. Sen har vi inget planerat resten av helgen. Väldigt skönt!



Emma i babygymmet, hon älskar att ligga där. Börjar le och "prata" direkt vi lägger ner hon.




Bvc

Igår var vi på bvc, vi vägde och kolla längden på Emma som blir en hel månad imorgon.
Vikt: 4780g
Längd:55,8cm
Huvudomfång:38
Så ökar i vikt gör hon iaf, och hela 5,8 cm har hon vuxit sen hon föddes. Bra!

Nu har lilla Emma kommit till världen!

Som sagt så kommer inte uppdateringarna särskilt ofta. Mycket har hänt sen sist.
Emma har äntligen anlänt till oss, så nu äår vi en liten familj på fyra stycken.
Den 16 december behagade hon att komma. Snabbt gick det också. Fick värkar runt 09.00, åkte in till sunderbyn runt 11.00 och 16.38 var hon ute.
Förlossningen var en upplevelse i sig. Trodde det skulle göra mer ont än det gjorde. Väldigt nöjd är jag iaf med den.
Emma vägde 3470g och var 50 cm lång, nu såhär 4 veckor efter födseln så väger hon säkert närmare 4500g. Vi ska och väga hon imorgon.
Än så länge är Emma väldigt snäll med oss. Hon skriker väldigt sällan, mest när hon vill ha mat, eller att blöjan är full. På nätterna sover hon oftast från 23.00 till 04.00 då är det dags för mat.
Oscar har det också gott väldigt bra med. Han är lite nyfiken och så, men väldigt snäll med Emma. Blir värre sen när hon har börjat gå.
.
//

RSS 2.0