Nu har vi bokat!

Yes nu har vi äntligen bokat, så den 16 sept sitter vi på flyget som ska ta oss till Los Angeles, helt sjukt. Har inte riktigt fattat det än.
Vi hittade ett fyrstjärnigt hotell för endast 2200 :- för 10 dagar, ett riktigt klipp.
Oj vad jag längtar.

Idag regnar det och är riktigt tråkigt väder, så det blir att städa och dona på. Sen ikväll jobbar jag några timmar, och efter det är jag ledig hela helgen. Oj så skönt.

//


Sommaren är på ingång

Ja man känner verkligen att den är på god väg iaf. Träden har börjat knoppa, gräset börjar bli grönt, och temperaturen är behaglig. Oj vad man blir glad.
Är inte speciellt jobbigt att stiga upp 05.00 när det är så ljust ute.

Ja, vad har jag gjort sen sist då? Kommer inte riktigt ihåg, busat med Oscar, försökt uppfostra han, han vill inte riktigt lyda:) Han har iaf tappat några tänder, så förhoppningsvis kanske det inte kliar lika mkt.

Annars har jag solat. Häromdagen satt jag och Anja i "parken" uti hon och sola, även kallad alkisparken som Christoffer uttryckte sig. Vi fick även sällskap av några.
Annars jobb jobb jobb.

Jo just ja, har inte berättat att jag, Christoffer, Anja och Samme drar till Los Angeles i början av sep. Kommer bli hur grymt som helst. 10 dagar blir vi borta, kanske lite kort tid, men svårt att ta ledig fråån jobbet en längre tid.
Kul kommer vi iaf ha.

RSS 2.0