Umeå

Nu har jag och Anja äntligen anlänt till Umeå för en helg hos Challan. Bilresan gick bra förutom att vi märkte att spolarvätskan var slut, men det löste vi.

Nu har vi just avnjutit en väldigt god middag så nu dricker vi lite viin.

Imorrn blir det utgång!

//

Lite om helgen

Ikväll blir det middag på thaigarden med Christoffer, nånting måste vi ju göra på förlovningsdagen.

Var även ledig i helgen, så i fredags hade vi tänkt ha spelkväll, men eftersom samme hade spelet och inte kom förrän ca 22.00 så hann vi se let´s dance och lite annat. På lördagen åkte jag och Christoffer till storheden, kom inte hem med mkt, men man hittar alltid nånting. På kvällen dök Anja, Samme och Patrik upp, så vi sjöng singstar och drack lite öl. Sen utgång på Kalles, som vanligt.

Söndagen slappa vi hela dagen, hann med en pizza från Tre kronor, gott var det. Sen spelade vi Little big planet, sjukt roligt spel.

Nu är det bäst jag gör mig klar för middagen.

//

Datum att se fram mot

Tiden verkligen springer iväg, och det känns som att man inte riktigt hinner göra vad man vill, men den närmsta tiden har jag iaf lite att längta till.

26/1       -Jag och Christoffer ska äta middag och fira vår förlovningsdag

30-1/2   -Jag och Anja åker till Umeå för att hälsa på Challan, blir även att fira Anja här då hon fyller år måndagen före.
                Shit vad roligt vi ska ha.

6-8/3     -Jag Challan och Anja flyger till Sthlm för att shoppa ha en utekväll och bara vara. Blir en höjdare. 

Så lite har man att längta till, vill helst boka en utlandsresa också, för se hur det blir med det.

//


Nytt år

Dålig uppdatering, jag vet. Men nu kör vi.

Har hunnit bli ett nytt år och jag och Christoffer fira det med att ligga i soffan och se bond filmerna, eftersom vi båda låg i feber och förkylning. Kändes sådär ska jag erkänna, när man visste att vi skulle kunna ha vart ute på en stuga med en massa folk, men det gick bra ändå. Vi stod på balkongen och såg alla fina fyrverkerier. Tror dock inte på en repris nästa år.

Annars så har jag även hunnit träffa Sandra som har haft julledigt från studentlivet i Sundsvall och som det var kul att träffa hon. Vi avslutade hennes sista kväll i Piteå på kalles, väldigt trevligt.

Och en lunch med Lollo, Ebba, sandra och Johanna hann jag också med. Finns nog ingen som är lika söt som Ebba, och lik mamma Lollo är hon också.

Tillbaka till vardagen imorrn, jobb mellan 06.00-15.00 sen får vi se vad kvällen erbjuder.







RSS 2.0