Våffeldagen

Idag har jag inhandlat ett våffeljärn, så till middag blir det våfflor med grädde, hallonsylt och socker.

Tur att vi ska och träna på  kvällen!




Bjuder på en bild på Oscar också!

//


Stockholm

Ja i fredags så möttes jag, Challan och Anja på Pite Taxi kl 04.20 för att åka till kallax. Vi flög till Sthlm för att tillbringa helgen där. Vi bodde hos min bror och Katti.

Så vad gjorde vi då. I fredags var vi rätt trötta, men vi orkade ändå med en liten tur på stan, det orkar man alltid. Sen efter det var det bara att åka hem och vila upp sig inför kvällen, då vi hade bokat bord på Långbro värdshus, och trevligt hade vi. tror att vi satt från 19.00-22.15. Så det var riktigt lyckat. kan verkligen rekommendera det. GOD mat, trevlig personal och mycket mat för pengarna. Efter det hade vi först tänkt fara hem, men ångra oss rätt snabbt då vi kände att vi är trots allt inte är i Sthlm allt för ofta nuförtiden. Så vi drog ut på en bar (Marie Laveau), drack nån öl och pratade, sen bar det av hem till sängen.

Lördag vaknade vi rätt tidigt, tror jag iaf. Vi käkade god frukost och tog det rätt lugnt. Sen där vid 12.00-12.30 kände jag mig lite småstressad, så vi åkte in till stan. Blev ett par skor, ett par byxor och ett linne, kom dessutom undan rätt billigt med allt, då det dyraste var skorna som kostade 399:-
Sen efter ett antal timmar på stan, bestämde vi oss för att köka lite lunch för att sedan bege oss hemåt.
På kvällen började vi festen i lägenheten, vi spelade Alias, jag och broder förlorade mot Challan och Anja, kändes sådär kan jag erkänna. Alltid tråkigt att förlora!
Sen orkar jag inte förklara resten av kvällen. Kortfattat: det slutade på Marie Laveau även denna kväll, kass musik dock, så det blev en kebab på nått ställe, sen hem.

Söndag drog vi till Gamla stan, satt och fikade på ett jättemysigt ställe, strosade även omkring i lite affärer. Sen åkte vi till ica och handlade till middagen som bestod av tacos. Gott var det. Flyget gick hem 22.40. Kan säga att jag var rätt trött dagen efter när jag började kl 06.00.

Men vi har haft det så himla trevligt iaf, som vi alltid har. Nästa gång blir det London, eller hur?:)


 


RSS 2.0