Babysim

Igår var vi på babysim i Hortlax. Emmas farmor fick följa med eftersom Christoffer jobbade. Men oj så kul hon tyckte att det var. Så det ska vi absolut fortsätta gå på. Vi vara bara 5 st, så det var rätt skönt. Emma hade inge problem med att vara i vattnet, och jag tror hon knappt ville upp då det var dags.
Imorgon firar jag och Christoffer 10 år. Helt galet hur fort det har gått. Så imorgon blir det att laga lite extra god mat och bara mysa med vår lilla familj.
//

3 månader

Idag har vi vart på bvc för en veckas försenad 3-månaders kontroll, allt såg bra ut. Idag fick hon också 3-månaders vaccin. Vi har gruvat lite inför denna dag, men det hade vi verkligen inte behövt göra. Hon grät lite precis när dom stack i benet. Sen var det över, så hon var så duktig.
Vikt: 6870g
Längd: 63
Huvudomfång: 41,5
Hon är en rejäl liten dam, man märker verkligen att det händer mkt nu i hennes utveckling. Hon känns så stor helt plötsligt, tur att vi får träffa hennes kusin snart då:) Åh tiden går verkligen föör fort.
Det var allt jag hade för mig denna gång!
//

Emmas kusin

Emmas första kusin har äntligen anlänt. Blev en pojke på 3470g och 52cm. Dom var helt inställda på att det skulle bli en liten tjej, men vilken överraskning dom fick:)
Så nu längtar vi bara tills dom kommer upp så vi få träffa det lilla underverket.
På onsdag blir Emma hela 3 månader, och jag fattar fortfarande inte vars tiden far. jag gör ju inte precis så mkt på dagarna. Ja ja hur som helt nästa tisdag blir det vaccination för lilla damen plus vägning och mätning i vanlig ordning.
Blir kul och se hur mycket hon har växt nu.
Snart blir det att kika på En unge i minuten på tv4.
//

Härliga dagar!

Äntligen börjar det kännas som vår. Christoffer har vart ledig måndag och tisdag så vi har verkligen passat på att vara ute. Emma trivs ju väldigt bra i vagnen så vi passade på att ta en riktig långprommis igår med Oscar. Han njöt!
I lördags var vi ut ett gäng med skotrarna på isen. Mamma och pappa fick sköta Emma, lite nervöst var det, men det hade såklart gått hur bra som helst. Vi hade en härlig dag med lite grillning, efter utedagen begav vi oss på 50-årskalas. Där bjöds vi på god mat och gott fika.
Annars har det inte hänt så mycket mer, har verkligen längtat efter att det ska bli varmt så man kan gå ut och gå med vagnen. Dom senaste veckorna har vi verkligen varit instängda pga av kylan. Jag tror att vi alla har vart väldigt uttråkade, speciellt Oscar. Så nu ska vi bege oss ut på och aktivera Oscar litegrann.
//

RSS 2.0